TV BITS

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε on camera πως αισθάνεται... παλτό [βίντεο]

Η δημοσιογράφος και κόρη του πρώην υφυπουργού Γεώργιου Σαλαγκούδη, είναι μια από τις παίκτριες του Survivor, που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και τώρα μας απέδειξε πως όχι μόνο έχει.... χιούμορ, αλλά και αυτογνωσία!

Η Ανθή Σαλαγούδη, που πλέον μετά τους Διάσημους βρίσκεται στη Κόκκινη Ομάδα, δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα, ενώ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το γεγονός, πως πρόσφατα αναδείχτηκε η δημοφιλέστερη παίκτρια στην ψηφοφορία του κοινού.


Η Ανθή, ήταν και αυτή την εβδομάδα υποψήφια για αποχώρηση, αλλά τελικά αποχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου.


Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά τη νέα ήττα της Κόκκινης Ομάδας και πριν το συμβούλιο, όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ιγγλέζου, η Ασημίνα και η Ανθή, είχαν μια συζήτηση στην παραλία της Κόκκινης ομάδας, όπου η Ανθή, ακούστηκε να λέει πως αισθάνεται πως είναι το μεγαλύτερο... παλτό!

«Είχαμε μια συζήτηση με την Ασημίνα και μου έλεγε και αυτή ότι νιώθει πάρα πολύ άσχημα που δεν φέραμε και οι δυο σήμερα νίκη για την ομάδα» είπε η Ανθή στην κάμερα του Survivor.

«Εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα γιατί στο run κάθε φορά εγώ είμαι το παλτό που λες. Γιατί εγώ δεν τα πάω καλά στο run κάθε φορά. Και να το έχω στο στόχο, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω» πρόσθεσε η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προς την συμπαίκτρια της στην παραλία των Κόκκινων. «Είμαι το μεγαλύτερο παλτό ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα. Εκ του αποτελέσματος έχω φέρει τις λιγότερες νίκες» παραδέχθηκε με θάρρος στην κάμερα αμέσως μετά.

«Επίσης είμαι τόσο παλτό που αμέσως έφυγα και από την ρόδα. Έφυγα και γλίστρησα από το εμπόδιο και το πήγα από την αρχή» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Πρέπει να νιώσω και υπεύθυνη περισσότερο από όλους»

 

Αμέσως στο twitter έγινε... χαμός με αυτή την ατάκα της Ανθής

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!