GOSSIP

«Όχι δεν έκλεψα το ρύζι...» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Νίκο Μουτσινά

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Κάτια Ταραμπάνκο, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και προκάλεσε χαμό στα πλατό.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω!» ήταν η πρώτη φράση της Κάτιας Ταραμπάνκο που είπε πως έχει στενοχωρηθεί, καθώς αν ήταν 10 κιλά παραπάνω, θα μπορούσε να παραμείνει στο Survivor.

«Εγώ αυτό είχα καταλάβει ότι ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι που έχει αγωνίσματα και ο σκοπός ήταν να κερδίσεις τις μάχες και όχι να συμβιώνεις καλά. Παίζει ρόλο κι αυτό, αλλά κατά βάση ήταν τα αγωνίσματα...», ανέφερε.

«Αυτό κάναμε με τον Γιώργο όσο καλύτερα μπορούσαμε και σε κάποιους λογικά δεν άρεσε», πρόσθεσε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο υποστήριξε πως στο ριάλιτι επιβίωσης μιλούσε και με τον Άλεξ Παππά και με τον Πάνο.

«Πίσω από τις κάμερες δεν έχει γίνει τίποτα διαφορετικό» είπε κατηγορηματικά το μοντέλο.

Τι είπε για τις προμήθειες

«Αρχικά δεν έκλεψα ποτέ το ρύζι, το βρήκα το ρύζι στα σκουπίδια. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε η λέξη αυτή δίπλα στο όνομά μου» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Δεν έκλεψα ποτέ από τις προμήθειες, δεν έβαλα χέρι στις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών, οπότε δεν έβαλα χέρι ούτε στο λάδι» πρόσθεσε, διαψεύδοντας κατά κάποιο τρόπο όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη στο συμβούλιο μετά την αποχώρησή της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!