GOSSIP

Η Κάτια Ταραμπάνκο δηλώνει δημόσια πως είναι ερωτευμένη [βίντεο]

Το μοντέλο που έγινε αρχικά γνωστό από το GNTM, στην πορεία παρουσίασε την εκπομπή Θαλασσόλυκοι και το τελευταίο διάστημα προκάλεσε πολλά σχόλια με τη συμμετοχή και την οικειοθελή αποχώρησή της  από το Survivor, τώρα βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Αθήνα και δηλώνει ερωτευμένη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο χθες βρέθηκε καλεσμένη  στην εκπομπή Love It και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, το μοντέλο αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση της, αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο είναι άκρως ερωτευμένη αλλά και ότι με τον σύντροφό της είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

«Ελπίζω να γιορτάσω φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο, γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά χωρίζω… Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μου πάει να κλείσει έναν χρόνο!

Χάρηκε πολύ ο σύντροφός μου, μου έλεγε ότι είναι έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να έρθει να με βρει. Πιστεύω πως είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί μου… Του έλειπα πάρα πολύ. Μιλούσε και με την παραγωγή για να δει πως είμαι. Τον λένε Κώστα… Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη! Μόνο στην κουζίνα βάζω όρια, να μην μπαίνει» εξομολογήθηκε η Κάτια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!