GOSSIP

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Κατερίνα Λέχου καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία.

Η Κατερίνα Λέχου σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο «Πρωινό» και στη Φαίη Σκορδά, μίλησε για πρώτη φορά για την δική της εμπειρία μέσα από την επαγγελματική της συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη κατά την περίοδο 2003-2004. Η ηθοποιός φανερά ταραγμένη, μίλησε για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, διαχωρίζοντάς το από την προσωπική σχέση που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεια σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα… Δεν ξέρεις αν μπορείς να επιβιώσεις, σε ενδιαφέρει η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή. Είναι τρομερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν να μη χαλάσω τη δουλειά, να μη χαλάσω τη φήμη μου. Ένιωθα ενοχές ότι μπορεί να φταίω κι εγώ για αυτο που συμβαίνει. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, χωρίσαμε και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν έληξε η συνεργασία. Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Δε θα μπερδευτούν τα πράγματα. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, γιατί φοβόμουνα αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!