GOSSIP

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Τζένης Μπότση: "Δεν το θυμήθηκα τώρα, δεν το ξέχασα ποτέ" [βίντεο]

Ταραγμένη περιγράφει το περιστατικό με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Τζένη Μπότση σε μια συγκλονιστική μαρτυρία στη Σία Κοσιώνη εξομολογήθηκε όσα εφιαλτικά έζησε το 1994 σε οντισιόν με τον γνωστό ηθοποιό τον οποίο κατήγγειλε δημόσια μαζί με άλλες δύο συναδέλφους της. Όπως η ίδια ανέφερε, μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 14 καταγγελίες από γυναίκες ηθοποιούς για το ίδιο πρόσωπο.

«Όλο αυτό έκοψε ένα κομμάτι από την αξιοπρέπεια μου» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια, καταγγέλλοντας τον πως «χρησιμοποιούσε τα όνειρα μας για να μας εξευτελίσει».

«Τώρα δε φοβόμαστε», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή.

Η ίδια εξομολογείται:

«Το 1994 είχα τελειώσει τη σχολή. Μετά από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε να πάω σε κάποιο θέατρο για να με δει για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο σε σε ένα έργο για δύο άτομα. Μόλις είχα τελειώσει τη Σχολή, ήταν ένας λαμπερός πρωταγωνιστής και η χαρά μου ήταν μεγάλη. [...] Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου γιατί μου είπε ότι γίνονταν έργα στο θέατρο. Εκεί έγινε η ακρόαση και κάποια στιγμή μου είπε να ξεχάσω το κείμενο και θα μου υπαγορεύει εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή μου είπε να πω κάποια χυδαία λόγια. Μάλιστα μου είπε ότι το έργο θα διασκευαζόταν. Δίστασα και μου είπε να το σκεφτώ. Έφυγα, το σκέφτηκα πολύ, είπα πρέπει να το παλέψω, είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα και ξαναπήγα πάλι στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω φούστα που δε φορούσα την πρώτη φορά. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα πολύ κοντά μου, την ανάσα του και όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι αυτοικανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, έκλαιγα. Ήμουν 22 ετών..»

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν το μοιράστηκε με κανέναν για πάρα πολλά χρόνια. 

«Δεν μπόρεσα να το πω στους γονείς μου γιατί δε θα με άφηναν να ασχοληθώ ξανά με το θέατρο. Δεν μπορούσα να το πω στους φίλους μου, δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Μόνο, λίγες μέρες μετά, το είπα στην κοπέλα που ήμασταν μαζί στο καμαρίνι όταν μου είπε ότι την κάλεσε για οντισιόν και της είπα να μην πάει. Αυτή η κοπέλα πριν από λίγες μέρες μου έστειλε ένα μήνυμα  και με ευχαρίστησε που την προστάτευσα. Είναι η μόνη κοπέλα που κατάφερα να προστατεύσω. Ζητώ συγγνώμη απ΄όλα τα κορίτσια που δεν είχα το θάρρος να το σταματήσω».

Απαντώντας σε αυτούς που ρωτούν γιατί τώρα, η ηθοποιός απαντά με θάρρος: «Όχι δεν το θυμήθηκα τώρα, δεν το είχα ξεχάσει ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Σοφία Μπεκατώρου, πραγματικά αν ήξερε το καλό που έχει κάνει... Μας άνοιξε ένα δρόμο κι ευτυχώς αδράξαμε την ευκαιρία γιατί στην αρχή είχαμε τις αμφιβολίες μας αν θα το κάνουμε ή όχι. Αλλά είπαμε, πάμε τώρα.»

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!