GOSSIP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει από την Αθήνα - Πουλά το σπίτι του

Ραγδαία φαίνεται πως αλλάζει η ζωή του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι κατηγορίες που διατύπωσαν εις βάρος του γνωστοί ηθοποιοί, αφού δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως πλέον ο ίδιος και η οικογένειά του, σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν την Αθήνα.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η ΕΡΤ διακόπτει τη συνεργασία μαζί του, αφού ανακοινώθηκε πως πλέον δεν θα συμμετέχει στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", ενώ ρεπορτάζ ανέφεραν πως διακόπηκε και η συνεργασία του με το αθηναϊκό θέατρο Μουσούρη.

Και τώρα όπως διαβάζουμε στο TheToc.gr o Πέτρος Φιλιππίδης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πουλήσει το σπίτι του και μετακομίζει στα Γιάννενα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ήδη οργανώνει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, ενώ θα μετακομίσει με την οικογένειά του στα Γιάννενα όπου διαθέτει σπίτι, προφανώς μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος αλλά και για να αποφύγει φωτογράφους και δημοσιογράφους.

Η είδηση της εγκατάστασή του στα Γιάννενα έρχεται και σε συνέχεια της λήξης όπως όλα δείχνουν της συνεργασίας του μετά από είκοσι χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη  αναφέρει το ρεπορτάζ .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!