GOSSIP

Ο Χαλκιάς θα αντικαταστήσει τον Φιλιππίδη στο "Χαιρέτα μου τον πλάτανο"

Όλα δείχνουν πως ο 69χρονος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς είναι αυτός που θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ρόλο του αδελφού του Παρασκευά στη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Θυμίζουμε πως μετά τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, από γνωστές ηθοποιούς, η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους στην εν λόγω σειρά.


Και σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς επιβεβαίωσε τις φήμες πως δέχτηκε πρόταση για να αντικαταστήσει τον Φιλιππίδη.


«Πώς το μάθατε και το προλάβατε; Πριν από μια ώρα, μιάμιση ο κ. Καραγιάννης μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός στη σειρά. Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει». αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.


Και συμπλήρωσε «Φυσικά το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε».

Τέλος ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε πως «Δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».


Πάντως ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε πως μένει το τυπικό κομμάτι και ο Τάσος Χαλκιάς θα υπογράψει πολύ σύντομα καθώς τα γυρίσματα πρέπει να ξεκινήσουν από την Δευτέρα,
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!