GOSSIP

Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, κατάφερε να προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια με νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη.

Στο Σου Κου Family παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης και σίγουρα όσα ανέφερε θα συζητηθούν.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και πάλι για το γεγονός πως δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση και όσα είπε αποτελούν έκπληξη.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να σημειώνει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί αν δεν πάει κάπου. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!