GOSSIP

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει έναν εξίσου... κούκλο αδελφό [βίντεο]

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και με αυτή την ευκαιρία γνωρίσαμε τον αδελφό της, που της μοιάζει εκπληκτικά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It,  την περασμένη Κυριακή είχε τα γενέθλιά της, και την είδαμε να το γιορτάζει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας ένα πολύ όμορφο και sexy κόκκινο φόρεμα και κρατώντας ένα μπουκέτο μπαλόνια ίδιου χρώματος. «Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά. Αλλιώς ονειρευόμουν να τα ζήσω. Όταν όμως στη ζωή σου έχεις ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα, απλά για να χαμογελάσεις, τότε μόνο συνειδητοποιείς τι σημαίνει χαρά! Και εγώ νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ!» έγραψε στο Instagram.


Και χθες Δευτέρα, στην εκπομπή της δέχτηκε αμέτρητες ευχές και εκπλήξεις από τους συνεργάτες της.


Όμως η καλύτερη έκπληξη ήταν όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής ο αδελφός της Ιωάννας, ο Αλέξανδρος Μαλέσκος, για να της ευχηθεί.


Ο Αλέξανδρος μένει στην Πρέβεζα είναι δικηγόρος και είναι ένας πάρα πολύ όμορφος και γοητευτικός άνδρας. Μοιάζει πολύ με την αδερφή του και διαθέτει κι εκείνος αυτό το αφοπλιστικό χαμόγελο που σε μαγνητίζει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!