GOSSIP

Ο Γονίδης τώρα κατηγορεί την Αντελίνα για τις δηλώσεις του

Με νέα ανάρτησή του στα social media, ο0 τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, θέλησε να αποδώσει ευθύνες για τις τηλεοπτικές δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο.

Θυμίζουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης, πρόσφατα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ΣΟΥ ΚΟΥ Family και αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση λέγοντας: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτές οι δηλώσεις του, ο Σταμάτης Γονίδης έριξε τα “βέλη” του στην παρουσιάστρια της εκπομπής Αντελίνα Βαρθακούρη (η οποία να σημειωθεί πως η ίδια τόνισε στην εκπομπή πως διαφωνεί με τα όσα λέει ο τραγουδιστής), γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης μου,(δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό,) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτο που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της...Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!