GOSSIP

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έστειλε μήνυμα σε μάρτυρα της υπόθεσης Λιγνάδη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης και οι ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μαρτυρία μιας γυναίκας, αποτέλεσε "κλειδί" στο να οδηγηθούν οι Αρχές στη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.


Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν και σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ  η γυναίκα – μυστήριο, γνώρισε τον ηθοποιό, όταν ήταν 19 χρονών τον ερωτεύτηκε και από τότε μπαινοέβγαινε στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε αλλά φοβόταν να μιλήσει γιατί σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ την είχε απειλήσει: “Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”.


Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που και η ίδια τόλμησε τις προηγούμενες μέρες να καταθέσει στο ΣΕΗ καταγγελία εις βάρος άλλου γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, θέλησε μέσω story στα social media να στείλει το ακόλουθο μήνυμα σε αυτή την άγνωστη γυναίκα - μάρτυρα.


«Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά θέλω να σε πάρω μια μεγάλη αγκαλιά. #μάρτυρας», έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!