GOSSIP

Και η Παπούλια στηρίζει το Μαρκουλάκη - Ζητά να πει "συγγνώμη" το ΣΕΗ

Πληθώρα ηθοποιών, πλέον τάσσονται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και ζητούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να απολογηθεί για την επίσημη ανακοίνωση που έκανε.

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με ανοιχτή επιστολή του, κατηγορούσε το ΣΕΗ πως σε επίσημη ανακοίνωσή του, τον "φωτογράφισε" εμπλέκοντάς τον σε σενάρια "συγκάλυψης" που σχετίζονται με την Υπουργό Πολιτισμού, τη κυβέρνηση και τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στο ελληνικό θέατρο.


Ήδη ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου εξέφρασε την άποψη πως το ΣΕΗ πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και τώρα το ίδιο έκανε και η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές το #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ΄ιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού ! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.

Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας» έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!