GOSSIP

Η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη αποκαλεί "γλίτσα" τον Φιλιππίδη

Η 62χρονη ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη, εξαπολύοντας ύβρεις κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, αφηγήθηκε στο Facebook τη δική της... τραυματική εμπειρία από τη συνεργασία της με το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Facebook, και χθες ανέβασε βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου Γιώργου Γεραρή, σχετικά με την καταγγελία που έγινε στο ΣΕΗ από τον ηθοποιό Γιώργο Ψάλτου ο οποίος κατηγορεί τον Φιλιπππίδη για ξυλοδαρμό, και η Έλενα Τζώρτζη έγραψε τα ακόλουθα:

«Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου για τον γλίτσα. Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζί, από την ανάγνωση μέχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση, όποτε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτός μαδάει το π@@λί του δείχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.

Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιός ήμουνα για να μαδάει το μ@@@@ του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά απλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη "σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι "μια κάποια ηθοποιος” προσπάθησε ν’ αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια. Όπως ακούω τώρα και τυχερή στάθηκα. Γιατί θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!