GOSSIP

Ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει τι του είπαν ανάπηροι για το Λιβαθινό

Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστή η παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στον απόηχο του σκανδάλου Λιγνάδη και των καταγγελιών που έκαναν σπουδαστές της σχολής, για απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του γνωστού σκηνοθέτη και καθηγητή τους.


Ο Στάθης Λιβαθινός με μια ανακοίνωση έκανε γνωστή την παραίτησή του και μεταξύ άλλων έλεγε προς τους σπουδαστές του: «Ζητώ και πάλι συγγνώμη αν τυχόν πλήγωσα κάποια ή κάποιον από σας – η όποια αυστηρότητά μου δεν έκρυβε τίποτα περισσότερο από έγνοια και αγωνία, ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια για τη μελλοντική σας πορεία στο θέατρο.»

Πριν από λίγες ώρες, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου με ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως ο Στάθης Λιβαθινός οφείλει και άλλες συγγνώμες και αποκαλύπτει τα όσα του ανέφεραν μέλη του κινήματος αναπήρων καλλιτεχνών που ζητούσαν συμμετοχή σε παραστάσεις.


Ο Μάριος Αθανασίου λέει πως ο ίδιος μίλησε μαζί τους και του αποκάλυψαν ένα περιστατικό όπου ο Στάθης Λιβαθινός μίλησε στους ανάπηρους ταπεινωτικά, ενώ έκανε και μια απαράδεκτη κίνηση προς ένα άτομο με αναπηρίες.
«Λιβαθινός, πρώην διευθυντής εθνικού θεάτρου. Ταπεινώνει επί μία ώρα κίνημα αναπήρων καλλιτεχνών που ζητάει συμμετοχή σε παραστάσεις. “Το θέατρο δεν είναι δημοκρατικό, είναι φασιστικό”, είπε. Και κλείνει δίνοντας στυλό σε παιδί που δε μπορεί… “για γράψε κάτι που θα σου πω”. Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε» έγραψε ο ηθοποιός αναρτώντας φωτογραφία του Στάθη Λιβαθινού.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!