GOSSIP

Η ομοιότητα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με την κόρη της είναι φοβερή [εικ'ονα

Η 63χρονη τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, μολονότι, κάνει μια λαμπρή καριέρα εδώ και δεκαετίες, πάντα φροντίζει να κρατά την προσωπική και οικογενειακή ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα όμως έκανε μια εξαίρεση.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο…» αποκάλυψε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή της η τραγουδίστρια και τώρα την είδαμε να ποζάρει με την κόρη της Αντιγόνη (αλλά και τη μαμά της) και μαμά και κόρη μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό!


«Τρεις γενιές » έγραψε στη λεζάντα μιας πόζας της με τη μαμά της και την κόρη της που ανέβασε στο Instagram και τα likes έπεσαν βροχή.

 


Παράλληλα ανέβασε και μια πόζα της με την κόρη της και η ομοιότητα των δύο γυναικών άφησε πολλούς άφωνους!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!