GOSSIP

Ο Άκης Δείξιμος σχολίασε τις καταγγελίες εις βάρος του αδελφού του Κώστα Δόξα

Καλεσμένος στην εκπομπή Σου Κου Family βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Άκης Δείξιμος και ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον αδελφό του Κώστα Δόξα και τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του η πρώην σύζυγός του.

Θυμίζουμε πως η Μαριάνθη Δεληθανάση, με την οποία ο Κώστας Δόξας ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει μια κόρη, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του τραγουδιστή και τον κατηγορεί, μεταξύ άλλων, για ξυλοδαρμό, ενώ η κόντρα τους, έχει μεταφερθεί και στο Instagram.

Ο Άκης Δείξιμος, συνομιλώντας με τους Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη  αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον αδερφό του, Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλη η οικογένεια, ξεκάθαρα…Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το περίμενα. Αγαπάω πολύ και τον αδερφό μου, είναι αίμα μου και την ανιψιά μου, την Σοφία. Είχαν μια παθιασμένη σχέση σίγουρα. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ λεπτή συζήτηση και βρίσκομαι σε λεπτή θέση, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν ήδη δύο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.

Υπάρχουν ξεκάθαρα κάποια σημεία που έχει αναρτήσει ο αδερφός μου. Πλέον περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη και να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους… Ο χωρισμός ξεκάθαρα θα ερχόταν. Για αυτήν την δημοσιότητα όχι. Ήταν απρόβλεπτη αυτή η κίνηση. Θα τα δείτε όλα στην πορεία», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!