GOSSIP

Οι Meghan & Harry κατηγόρησαν ευθέως το παλάτι για ρατσισμό [βίντεο]

Μεταδόθηκε χθες η τηλεοπτική συνέντευξη των Meghan Markle  και πρίγκιπα Harry και αυτά που είπαν οι δυο τους στην Oprah Winfrey "ανάβουν" μεγάλες φωτιές στο βρετανικό παλάτι.

Η συνέντευξη είχε πολλές έντονες στιγμές, αλλά και κάποιες ευχάριστες, όπως τη στιγμή που ο Harry αποκάλυψε πως η Meghan κυοφορεί κοριτσάκι
 

O Harry, ενώ στέκονταν πλάι στη σύζυγό του Meghan, που είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, αποκάλυψε πως το χρώμα του πρώτου παιδιού τους είχε προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στο παλάτι το οποίο κατηγορεί για ρατσισμό.

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μeghan μείνει έγκυος». Η Oprah τον ρώτησε «Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει; «Χωρίς αμφιβολία, ναι» απάντησε ο Harry.

Όταν ακόμα ήταν έγκυος στον Archie η Markle της ανακοινώθηκε από το Παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα είχε κρατική προστασία και ασφάλεια.

Η Meghan περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν, ενώ αποκάλυψε ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall.

Το Παλάτι, τα ψεύδη του κίτρινου τύπου και ο πρίγκιπας Κάρολος

«Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, το Παλάτι δεν έκαν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο» δήλωσε η Markle «Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ήταν ανυπόφορο». Παράλληλα ο πρίγκιπας Χάρι από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, σταμάτησε να δέχεται τις κλήσεις του όταν αποφάσισαν με τη Μeghan να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια.

Η σχέση της Meghan και της Kate Middleron

«Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Kate ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό» είπε η Meghan

Πότε οργάνωσαν το Megxit

Στη δίωρη συνέντευξή τους,  δήλωσαν ότι είχαν αρχίσει να οργανώνουν το Megxit, την αποχώρησή τους από τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια μόλις έξι μήνες μετά το γάμο τους. Η Markle παρομοίασε μάλιστα την παραμονή της στο παλάτι του Κένσινγκτον με το locdown που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του κορονοϊού. Ο Χάρι από την άλλη είπε πως είναι «παγιδευμένοι» τόσο ο πατέρας και ο αδερφός του και τόνισε ότι η σύζυγός του «τον έσωσε».

Το Παλάτι πήρε το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησης της Markle

Οι δυο τους αποκάλυψαν μάλιστα ότι μέχρι την ημέρα που έφυγαν από το Παλάτι, η Μέγκαν δεν είχε πρόσβαση στο διαβατήριό της, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά της. Η Μέγκαν τόνισε ακόμη πως δεν είχε καμία βοήθεια στο παλάτι από τον μηχανισμό, παρόλο που είχε ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια τους.

Τι θα έκανε η Νταϊάνα αν ζούσε

Πως θα αντιδρούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε όλο αυτό αν ζούσε ρώτησε η Oprah τον Harry με εκείνον να απαντά πως «Η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είχε πάρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με την σύζυγό μου και απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για εκείνη που αντιμετώπισε μόνο της όλα αυτά που έζησε. Ήταν σκληρό για μας αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον».

Η συνάντηση της Markle με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Σχετικά με τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ η Markle δήλωσε πως «δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία για τη συνάντηση με τη βασίλισσα». Όταν όμως την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται τότε η ίδια συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει στο Λος Αντζελες, όπου και μεγάλωσε. «Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση - δεν το θυμάμαι. Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια» είπε η Markle.

 

Οι αντιδράσεις

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να εμφανιστούν με το διάσημο παρουσιαστή Piers Morgan να σπεύδει να σχολιάσει τη συνέντευξη, λέγοντας πως αποτελεί μεγάλη προσβολή προς τη Βρετανία και το θεσμό της μοναρχίας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!