GOSSIP

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το ρύζι, τον Περικλή και τις αμοιβές στο Survivor

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor Κάτια Ταραμπάνκο και μίλησε πολύ για το ριάλιτι επιβίωσης.

H Κάτια αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραδέχτηκε πως δεν ήθελε να αποχωρήσει τόσο νωρίς από το Survivor, ενώ είπε πως δεν έχει μιλήσει με τον Περικλή Κονδυλάτο, μετά την αποχώρησή του, πως έχει μιλήσει με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και σχολίασε τις αμοιβές που ακούγονται πως λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor, αλλά και πόσα κιλά έχασε στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήθελα τόσο πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι. Δεν πίστευα ότι θα με προδώσει το σώμα μου», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο. Και απάντησε στην ερώτηση για τις αμοιβές στο ριάλιτι: «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο κοντά τα ποσά σε αυτά που ακούγονται, γι’ αυτό ήθελα να καθίσω παραπάνω. Δεν ξέρω τι deal είχε κάνει η Ανθή. Σίγουρα την επόμενη φορά θα διαπραγματευτώ καλύτερα ή θα τρέχω λιγότερο».

Για τους χαρακτηρισμούς του Περικλή Κονδυλάτου κατά την αποχώρησή της από το Survivor είπε: «Ήθελα πάρα πολύ να αποχωρήσω σε συμβούλιο του νησιού για να μιλήσω και να αποχαιρετήσω τους φίλους μου στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω τον Περικλή που έλεγε συνέχεια το ίδιο πράγμα. Το μόνο που έκανα ήταν να βρω, όχι να κλέψω από τις προμήθειες, ένα ρύζι σε άλλο μέρος της παραλίας και απλώς δεν το μοιράστηκα. αυτό ήταν το λάθος μου. Το μοιράστηκα μόνο με τον Πάνο γιατί με είδε».

Αναφερόμενη στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, είπε ότι μίλησαν μετά την αποχώρησή της από το Survivor, ενώ εξομολογήθηκε πως με τον Περικλή Κονδυλάτο δεν έχει καμιά επικοινωνία. «Αν τύχει θα μιλήσουμε. Έχει τη δική του άποψη και την έχει πει και υπογραμμίσει. Είμαι επαγγελματίας και συνεργάζομαι με τους πάντες. θα συνεργαζόμουν μαζί του. Αν καθόμασταν να συζητήσουμε για όλα αυτά που έγιναν, φαγωμένοι, θεωρώ ότι θα τα λύναμε όλα».

Τέλος, ανέφερε για τα κιλά που έχασε στο Survivor: «Όταν μπήκα στο Survivor ήμουν 53 κιλά και είχα φθάσει στα 47 κιλά. Έχασα μυς και λίπος».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!