GOSSIP

Ο Κούγιας πήγε ξανά στην Ευελπίδων - Κατέθεσε αναφορά κατά της ανακρίτριας

Αναφορά – καταγγελία κατά της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε σήμερα, όπως είχε προαναγγείλει, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη και έκανε νέες δηλώσεις στις κάμερες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε «αναφορά – καταγγελία κατά της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έχει οριστεί για την τακτική ανάκριση και διερεύνηση των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί εις βάρος του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, στην οποία, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία που θα θέσουμε υπ’ όψιν της εντιμοτάτης κυρίας Επιθεωρητού, αποδεικνύεται χωρίς κανένα ενδοιασμό η παράνομη συνεργασία της ως άνω Ανακρίτριας με τους ψευδομηνυτές αλλά και τους αναξιόπιστους και ανήθικους μάρτυρες κατηγορίας, ένας εκ των οποίων έχει προσώρας αλλάξει τέσσερις φορές την κατάθεσή του».

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε δηλώσεις:

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνω στην καριέρα μου να κάνω αναφορά σε δικαστή. Θα θυμάστε στην υπόθεση του Στηβ Κακέτση που ο ανακριτής συνεργάστηκε με κακοποιούς και έστησαν μια σκευωρία. Ο ανακριτής παραιτήθηκε μετά από λίγο καιρό. Το ίδιο και στην υπόθεση «ριφιφί». Με την εμπειρία που έχω υποκρύπτεται πολιτικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Παρασύρθηκαν είμαι βέβαιος τα Μέσα Ενημέρωσης από ασυνείδητους δήθεν βιασθέντες» είπε ο γνωστός ποινικολόγος εξαπολύοντας άλλη μια φορά επίθεση στους μηνυτές του πελάτη του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!