GOSSIP

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Adele και η σταρ δεν θα πληρώσει δεκάρα

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Adele με τον πρώην σύζυγό της, δημοσίευμα αποκαλύπτει πως οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο.

Θυμίζουμε πως τον Απρίλιο του 2019 η 32χρονη σταρ του πενταγράμμου ανακοίνωσε πως χωρίζει με τον 46χρονο επιχειρηματία Simon Konecki με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, μετά από 7 χρόνια σχέσης και 5 χρόνια γάμου.


Ακολούθησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η σταρ είχε αναγκαστεί να προσφύγει σε μεσολαβητές για να μοιράσει την περιουσία της που ανέρχεται στο ποσό των 190 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς λέγονταν πως ο πρώην της, που ο ίδιος είναι CEO μεγάλου φιλανθρωπικού οργανισμού διεκδικούσε συζυγική  διατροφή και είχε άλλες οικονομικές απαιτήσεις.


Τελικά το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε καθώς ο διακανονισμός που έκαναν επισημοποιήθηκε από δικαστή και σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που δημοσίευσε το ΤΜΖ και φέρει ημερομηνία 4 Μαρτίου 2021, το πρώην  ζευγάρι, όχι μόνο συμφώνησε σε κοινή κηδεμονία του 8χρονου σήμερα Angelo Adkins (ο γιος τους) αλλά και οι δυο συμφώνησαν να παραιτηθούν από οποιαδήποτε παρούσα ή μελλοντική διεκδίκηση συζυγικής διατροφής.


Για τα ζητήματα της διατροφής του παιδιού έχει γίνει άλλος διακανονισμός που παραμένει απόρρητος, ενώ είναι άγνωστο αν η Adele έκανε και κάποιο άλλο χρηματικό διακανονισμό με τον πρώην της, αφού επίσης πολλά από τα νομικά έγγραφα του διαζυγίου παραμένουν απόρρητα, ενώ το πρώην ζευγάρι είπε πως θα λύσει τις όποιες διαφορές προκύψουν εξωδικαστικά..


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!