GOSSIP

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους Πάνια και Μπιμπίλα [βίντεο]

O πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο 65χρονος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας αν και ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, δεν εμφανίστηκε ποτέ, και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, για την μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία που χρειάστηκε να υποστεί, περιμένοντας να βγει στον τηλεοπτικό αέρα και προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.

«Είμαι από τους ευγενέστερους ανθρώπους απέναντι σε όλους των εκπομπών αλλά αν δεν διορθωθούν θα πάψω να είμαι. Κώδικα δεοντολογίας δεν έχουν; Όλα αυτά συνέβησαν στο ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ. Δεν έχω τίποτα με την Αννίτα η οποία είναι φίλη από πολύ παλιά αλλά επειδή ξέρω τι αντράκι είναι να τους βάλει πόστα. Δεν συνηθίζω να φεύγω από εκπομπές αλλά δεν αμειβόμαστε για να γεμίζουμε χρόνους. Μήπως ήρθε η ώρα να το ζητήσουμε;» έγραψε, μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook εξηγώντας τους λόγους που έφυγε πριν καν εμφανιστεί ως καλεσμένος στην εκπομπή της Πάνια.

 


Η αντίδραση της Αννίτας Πάνια


Έξαλλη έγινε η Αννίτα, με την ανάρτηση του Μπιμπίλα. Η παρουσιάστρια μέσω της εκπομπής τοποθετήθηκε αμέσως μετά τα όσα έλεγε ο πρόεδρος του ΣΕΗ στο Facebook, λέγοντας ότι υπήρξε δημόσιο κατηγορώ χωρίς λόγο κι ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Μάλιστα ο ηθοποιός παρενέβη στον αέρα της εκπομπής και προσπάθησαν να λύσουν την διαφορά τους: «Αυτό που έγραψα δεν είναι κατηγορία γιατί στο τέλος λέω ότι η Αννίτα είναι αντράκι και θα το πει σε αυτούς που έκαναν λάθος. Στο είπα τιμητικά… Κι εμένα δεν με τιμά να έχουμε πει συγκεκριμένη ώρα και να μου την αλλάζουν. Σκίστηκα κι έφυγα από την διαδήλωση για να έρθω στην εκπομπή και δεν προλάβαινα να γυρίσω εκεί. Μου είπαν αργά ότι δεν επρόκειτο να βγω στις 16.50. Για να διορθωθούν οι εκπομπές πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, με έχουν βάλει σε εκπομπή να περιμένω στο Skype 45 λεπτά και μου το έκλεισαν στην μούρη. Πρέπει να γίνεται σεβαστός ο χρόνος των καλεσμένων και το κάνουμε και δωρεάν.»

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια με φανερό εκνευρισμό ανέφερε ότι δεν διαχωρίζει την θέση της από τους συνεργάτες της και δεν την τιμούν όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του. Μάλιστα σημείωσε ότι έχουν σεβαστεί τον Σπύρο Μπιμπίλα όσες φορές έχει πάει καλεσμένος κι όχι μόνο αυτήν την περίοδο που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!