GOSSIP

Βαρύ πένθος για τον Jamie Dornan - Πέθανε από κορωνοϊό ο πατέρας του

Ασήκωτο είναι το πένθος για τον 38χρονο σταρ των ταινιών "50 Αποχρώσεις του Γκρι", αφού 20 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας του, έχασε και τον πατέρα του, που είναι γιατρός και έπεσε θύμα της πανδημίας.

Οπατέρα του ηθοποιός, ο 75χρονος Jim Dornan, ο οποίος ήταν καθηγητής, μαιευτήρας και γυναικολόγος, πέθανε τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού το επιβεβαίωσε στα διεθνή μέσα.

Το Παγκρεατικό Κέντρο της Βόρειας Ιρλανδίας (NIPANC), στο οποίο ο Jim είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram πατέρα και γιου, προσθέτοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Πριν την ανακοίνωση του θανάτου, σε μια προηγούμενη δημοσίευση στις 13 Μαρτίου, η NIPANC επιβεβαίωσε ότι ο Jim είχε διαγνωστεί με COVID-19 και είχε στείλει ευχές για “ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην αγαπημένη σας οικογένεια”. 

«Mε μεγάλη λύπη η NIPANC άκουσε τον θάνατο του καθηγητή Jim Dornan, ο οποίος πέθανε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 15 Μαρτίου» ανέφερε η λεζάντα της φιλανθρωπικής ομάδας. «Ήταν διεθνώς γνωστός ως μαιευτήρας παγκόσμιας κλάσης και γυναικολόγος. Η σχέση του με το NIPANC βασίστηκε στην εμπειρία της δικής του οικογένειας για αυτόν τον τρομερό καρκίνο, με τον τραγικό θάνατο της πρώτης συζύγου του, Lorna, πριν από είκοσι χρόνια».

Θυμίζουμε πως η μητέρα του σταρ, η Lorna,  πέθανε το 1998 μετά από μάχη με καρκίνο του παγκρέατος και ο ίδιος ο σταρ έχει δηλώσει πως δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατό της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!