GOSSIP

Σοκάρει η Demi Lovato που αποκαλύπτει πως την έχουν βιάσει δυο φορές

Η 28χρονη pop star Demi Lovato προέβη σε μια σειρά από σοκαριστικές προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από το docuseries που κάνει στο κανάλι της στο YouTube.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού δυο φορές.

Η Demi Lovato είπε ότι βιάστηκε ως έφηβη ενώ εργαζόταν στο Disney Channel στα τέλη της δεκαετίας του 2000 από κάποιον που δεν αντιμετώπισε επιπτώσεις όταν αποκάλυψε τι συνέβη. Η τραγουδίστρια δεν λέει ποιος ήταν ο δράστης, μόνο ότι «έπρεπε να βλέπει αυτό το άτομο όλη την ώρα» αργότερα.

«Πρέπει να είχε περάσει περίπου ένας μήνας από τη νύχτα της υπερβολικής δόσης όταν συνειδητοποίησα ότι (εκείνη τη νύχτα) η ψυχική και πνευματική μου κατάσταση δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσα να συναινέσω… Αυτού του είδους η τραυματική εμπειρία δεν περνάει σε μια νύχτα. Όταν με βρηκαν, ήμουν γυμνή και μελανιασμένη. Στην κυριολεξία με εκμεταλλεύτηκε και μετά με παράτησε, πιστεύοντάς με για νεκρή. Ήμουν νομικά τυφλή όταν ξύπνησα. Δεν μπορώ να οδηγήσω πια και υπάρχουν τυφλά σημεία στο πεδίο της όρασής μου. Μερικές φορές, όταν πάω να βάλω ένα ποτήρι νερό, το χύνω όλο έξω γιατί απλά δεν το βλέπω», λέει, μεταξύ άλλων, η σταρ

Η Demi Lovato λέει ότι είχε τρία εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή προσβολή μετά από υπερβολική δόση το 2018

Τα σχόλια ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης ιστορίας που είπε η Lovato στo ντοκιμαντέρ της στο YouTube Demi Lovato: Dancing with the Devil, η οποία έκανε πρεμιέρα στο SXSW την Τρίτη, για ψυχολογικά τραύματα, εθισμό και την σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Ιούλιο του 2018.

Η Lovato,  έχει μιλήσει για τη μάχη της με τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη βουλιμία, συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ του YouTube Originals 2017 Simply Complicated.

Η επιστροφή της με ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ, είπε, ότι αντικατοπτρίζει την εμπειρία που είχε ως έφηβη. «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό», είπε. “Κάλεσα αυτό το άτομο ένα μήνα αργότερα και προσπάθησα να το κάνω σωστά έχοντας τον έλεγχο, και το μόνο που έκανε ήταν να με κάνει να νιώθω χειρότερα.”

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!