GOSSIP

O Περικλής Κονδυλάτος μας ξενάγησε στο άκρως εντυπωσιακό σπίτι του

Τις πόρτες του σπιτιού του άνοιξε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor Περικλής Κονδυλάτος και παράλληλα μίλησε και για τους Ανθή, Τριαντάφυλλο και Κοψιδά.

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το Survivor. Η φιλία είναι κάτι το οποίο προκύπτει όταν δύο άνθρωποι έρχονται κοντά. Όταν πάει ο ένας κοντά στον άλλον, αυτό είναι παραίσθηση. Το τέλος κάποιων πραγμάτων δείχνει πολλά για το τι ήταν αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, ενώ αποκάλυψε πως έχει φιλήσει την Ανθή στο στόμα, αλλά δεν το έδειξαν οι κάμερες και συνέχισε:

«Με τον Τριαντάφυλλο είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, ειδικά την τελευταία περίοδο. Δεν μου άρεσε που δεν του έδωσαν φαγητό, είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, αλλά έχουν γίνει και άλλα πράγματα που δεν συμφωνούσα. Για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς είχε αυτή τη διατροφή που αποκαλείται ο ίδιος ότι είναι vegan, αυτό ήταν μια δική του απόφαση. Σεβαστό, δεν τον πίεζε κανείς. Όταν εμείς πιάναμε ψάρια που ήταν έξτρα από τις προμήθειες που παίρνουμε από την παραγωγή, αυτό μας έπαιρνε παραπάνω από την προμήθεια».

«Δεν είναι σωστό το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ξέρεις ότι συμμετέχεις σε reality και είσαι και άνθρωπος της δουλειάς», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!