GOSSIP

Η Ελένη Ράντου δήλωσε πως είναι φαν του Survivor

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η 55χρονη δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου και σχολίασε και τα τηλεοπτικά ριάλιτι.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη με αφορμή την τηλεοπτική σειρά "Ζακέτα να Πάρεις" στην οποία συμμετέχει και πλέον θα προβάλλεται από την ΕΡΤ και όχι από το κανάλι όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί να προβληθεί, αλλά "επικράτησε" τελικά ως επιλογή, ένα ριάλιτι.


Έτσι η ηθοποιός σχολίασε τα ριάλιτι λέγοντας «Όσο σκέφτομαι πως ανάμεσα σε αυτή τη σειρά και στο «Battle of the Couples» επέλεξαν το δεύτερο, αναρωτιέμαι τι νηφαλιότητα έχουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις…» είπε η Ράντου και πρόσθεσε για το συγκεκριμένο ριάλιτι: «Ήταν ένα από τα χειρότερα, εκ των οποίων το χειρότερο ήταν το “Bachelor”, που με τρόμαξε και με ντρόπιασε πάρα πολύ. Εκεί που όλες οι γυναίκες κυνηγούν έναν άντρα. Ναι, εκεί πραγματικά ντράπηκα. Πάρα πολύ… πατάνε στο ότι είμαστε κλεισμένοι μέσα και σου λένε τι θα κάνετε, θα καταναλώσετε ό,τι σκουπίδι σας πετάξουμε. Και μας το πετάνε…»

Ωστόσο σε σχετική ερώτηση η ίδια παραδέχτηκε πως βλέπει ένα ριάλιτι και αυτό είναι το Survivor: «Το Survivor βλέπω κάποιες φορές, που είναι γυρισμένο σε εξωτικά μέρη, με θάλασσα, φύση, για να φεύγει λίγο το μυαλό μου… Κι έχει και τα αγωνίσματα, που μου δίνουν την αίσθηση του ότι αφού δεν κινούμαι εγώ, κινείται τουλάχιστον κάποιος άλλος (γέλια). Δεν πηγαίνει τυχαία τόσο καλά.»
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!