GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Βάνα Μπάρμπα - «Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα...» γράφει

Σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook, προχώρησε πριν λίγες ώρες η ηθοποιός και πολιτικός Βάνα Μπάρμπα, προκαλώντας πολλά σχόλια, αφού αναφέρθηκε σε ένα καυτό ζήτημα των ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ένιωσε αγανάκτηση επειδή αυτή τη δύσκολη στιγμή με την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό οι ιδιώτες γιατροί δεν βοηθούν, ενώ επισημαίνει ότι είναι άδικο να είναι ανοιχτά τα κομμωτήρια και κλειστά τα βιβλιοπωλεία.

Διάβασε την ανάρτησή της:

«Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα γι΄ αυτό που γίνονται τώρα στον τομέα υγείας.. Τι περιμένουν οι γιατροί των ιδιωτικών νοσοκομείων; Πρέπει να γίνει επιστράτευση.. Αντί μόνοι τους να προσφέρουν ακόμα και εθελοντικά για την πατρίδα.. σκέφτονται τις χαμηλές αμοιβές; Ντροπή. Που είναι όλοι εδώ και τόσο καιρό που τους χρειάζονται. Στα δημόσια οι άνθρωποι εξαντλήθηκαν. Κατά τα άλλά το θέατρο ήταν τομέας διαφθοράς.. Γι΄αυτό δεν ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία.. και ανοίγουν τα κομμωτήρια.. μα τι λέω πρωτίστως …η ρίζα.. άσε την ψυχή. …φαίνεται άλλωστε το πως προσέχουμε την παιδιά σ ΄αυτή την χωρα.»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!