GOSSIP

Ακούστε το τραγούδι του γιου του Στέλιου Ρόκκου [βίντεο]

Ο 56χρονος δημοφιλής τραγουδιστής και μουσικός Στέλιος Ρόκκος, έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά (δύο αγόρια: το Δημήτρη και τον Ανδρέα) και δυο κόρες: τη Δέσποινας και τη Μέλια) και τώρα όλο καμάρι βλέπει το ένα παιδί του να ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματά του.
 

Ο Ανδρέας Ρόκκος είναι ο δευτερότοκος γιος του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος ζούσε μόνιμα στη Κύπρο από τότε που η μητέρα του, Πωλίνα χώρισε οριστικά με τον πατέρα του και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του με τίτλο "Κάθε Μέρα".

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν μόλις δύο χρονών και αν και πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν, εντούτοις εκείνος δεν σταματούσε να παίρνει τηλέφωνο να θέλει να με ακούει, να μιλάμε και να μου κάνει τα εισιτήρια για να πηγαίνω κοντά του, πότε στην Αθήνα και πότε στην πανέμορφη Λήμνο», έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του.

«Πιστεύω πως έχω πάρει αρκετά στοιχεία από τον χαρακτήρα του πατέρα μου. Ελπίζω όχι της ερωτικής του ζωής γιατί με βλέπω με αρκετούς γάμους και πολλά παιδιά. Θέλω να πιστεύω όμως πως όλα τα άλλα του χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα του να τα έχω πάρει γιατί είναι από τους πιο σωστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι αυθεντικός... Λιμνιώτης», συμπλήρωσε χιουμοριστικά ο ίδιος.

Ακούστε το τραγούδι του Ανδρέα Ρόκκου, όπου η μουσική και οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του διάσημου πατέρα του Στέλιου Ρόκκου
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!