GOSSIP

H Αντελίνα έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του συζύγου της

Ο παρουσιαστής, τραγουδιστής και μουσικός Χάρης Βαρθακούρης, χθες Παρασκευή 26 Μαρτίου, όχι μόνο γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του, αλλά και την επέτειο του γάμου του με την Αντελίνα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ΣΟΥ ΚΟΥ Family Αντελίνα Βαρθακούρη ευχήθηκε και μέσω των social media στον σύζυγό της και συμπαρουσιαστή για τα γενέθλιά του, αλλά και για τα 11 χρόνια γάμου που συμπλήρωσαν.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Χροοοοοοόνια πολλααααααά αγάπη μου @harryvarthakouris Χαρούμενα γενέθλια με πολλά χαμόγελα, ζεστασιά και πολλή αγάπη!!!!

Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου αλλά και να μας χαιρόμαστε γιατί σαν σήμερα πριν 11 χρόνια πιαστήκαμε χέρι χέρι και πήγαμε τα δυο μας να παντρευτούμε.

Πιτσιρίκια τότε… εγώ με το Μελωδάκι μας στη κοιλιά… ερωτευμένοι πολύ, προχωρώντας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και την αγάπη μας φτάσαμε στο σήμερα! Όμορφες στιγμές, δύσκολες στιγμές, συγκινητικές στιγμές και ο χρόνος κυλάει, κυλάει τόσο γρήγορα ο άτιμος.

Μετά από 11 χρόνια γάμου, 12 στο σύνολο έχω να πω πως σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα τα κατακτάς με σκληρή δουλειά, πολλή αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και συγχώρεση.

Αξίζουν όμως όλα αυτά γιατί είναι τόσο μαγικό να μεγαλώνεις, να γερνάς μαζί και όταν κοιτάξεις πίσω να δεις πως μεγάλωσες καλούς και γεμάτους ανθρώπους, άφησες όμορφα έργα και οι πράξεις σου έμειναν.

Σας ευχαριστούμε όσο δεν φαντάζεστε για οοοόλες τις ευχές σας, είστε σπουδαίο μέρος της ζωής μας, σας αγαπάμε πολύ, σας χρωστάμε πάρα πολλά και κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για εσάς.

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!

Πελωωωωωωωώρια αγκαλιά και πολλά πολλά γλυκά φιλιά”!

Δείτε τη δημοσίευση της παρουσιάστριας:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!