GOSSIP

Η Μελίνα Ασλανίδου απαντά στις φήμες πως έχει δεσμό με Κρητικό επιχειρηματία

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου να έχει σχέση με τον -επίσης- Κρητικό επιχειρηματία Μιχάλη Κουκουτσάκη.

 Ο γοητευτικός Μιχάλης Κουκουτσάκης διατηρεί μία επιχείρηση στον Πλατανιά Χανίων, από όπου και κατάγεται, τα Φυτώρια Κουκουτσάκης, η οποία και βραβεύτηκε στο  1ο Διεθνές Φεστιβάλ για το Νερό, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Ακόμα, διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση, μια ταβέρνα στα Χανιά με το όνομα «Ο μύλος του κερατά».

Η τραγουδίστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, σχετικά με το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, απαντά με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό:

 «Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!