GOSSIP

Οι Αδαμαντίδης και Αγγελόπουλος σχολιάζουν το φετινό Survivor [βίντεο]

Ο πρώην νικητής του Survivor ενώνει τις δυνάμεις του με δύο δημοφιλείς τραγουδιστές, για καλό σκοπό.

H κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στα παρασκήνια της διαδικτυακής συναυλίας που ετοιμάζει μαζί με τους  Θέμη Αδαμαντίδη και Πίτσα Παπαδοπούλουγια τον «Φύλακα Άγγελο», το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει συνδημιουργήσει ο Ντάνος.

Με αφορμή το πάρτι της ένωσης στο Survivor και τη δική του εμπειρία στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: « Ήταν ιδιαίτερη μέρα γιατί είδα πόσα κιλά έχω χάσει σε καθρέφτη μετά από τρεις μήνες μέσα στο παιχνίδι και ένιωσα καθαρός. Έπρεπε να φάμε ό,τι είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε. Το κακό με εμάς είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Αλλά ήταν μια ημέρα χαλάρωσης».

Και εξομολογήθηκε: «Προσπαθώ να ξεχάσω το τραγούδι που είπα στην ένωση; Δυστυχώς το θυμάμαι και είναι και αναρτημένο. Ήταν η Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου του Ξυλούρη».

Για το φετινό Survivor είπε: «Είδα στην αρχή το φετινό Survivor γιατί ήταν και να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι διαφορετικό και προβάλλονται περισσότερο τα στοιχεία του ριάλιτι».  Σχετικά με το ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει το επόμενο Survivor απάντησε: «Δεν νομίζω. Και ο Γιώργος που ξεκίνησε φέτος σε αυτό το project τα πάει πολύ καλά».

Τέλος, για τα επόμενα σχέδιά του αποκάλυψε: «Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό για του χρόνου, όχι με τον Ανδρέα Γεωργίου».

Με τη σειρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε πως είχε δει τον Ντάνο στο Survivor και σχολίασε τις συμμετοχές του Πάνου Καλίδη και του Τριαντάφυλλου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!