GOSSIP

Δάκρυσε η Ανθή Σαλαγκούδη μιλώντας για τον πατέρα της [βίντεο]

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη, τους τελευταίους μήνες άκουσε πολλά να λέγονται για τον πατέρα της που είναι γνωστός πολιτικός.

΄Χθες βράδυ  η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο Survivor. Μάλιστα όταν βγήκε σε σύνδεση ο πατέρας της, Γεώργιος Σαλαγκούδης, η Ανθή δεν άντεξε και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της.

Ο Γεώργιος Σαλαγκούδης αρχικά ανέφερε ότι δεν είχε έναν τέτοιο μηχανισμό για να ψηφίσει την Ανθή και να παραμένει στο Survivor ενώ μετά τα πολλά κακεντρεχή σχόλια απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει…. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμια φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ. Πιστεύω ότι θα πετύχει.»

Η Ανθή δεν μπόρεσε παρά να εκφράσει την ατελείωτη αγάπη που έχει για τον πατέρα της και που είναι στο πλευρό της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!