TV BITS

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος είναι και πάλι υποψήφιος για αποχώρηση [βίντεο]

Ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, μάλλον πλέον έχει συνηθίσει να ψηφίζεται ως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor, αφού αυτό συνέβη και χθες για πολλοστή φορά.

Μετά τις αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων που ανακοινώθηκαν στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, στο έκτακτο συμβούλιο, από το Γιώργο Λιανό, στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τις δύο "ανανεωμένες" ομάδες να διεκδικούν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.


Και τη νίκη την πήρε τελικά η Μπλε ομάδα με σκορ 10-9


Οι Κόκκινοι αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία, με τον Ηλία Μπόγδανο να κατακτά τη νίκη και έτσι δεν θα μπορεί να είναι ο ίδιος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ενώ θα κληθεί να αναδείξει έναν άλλο παίκτη ή παίκτρια ως υποψήφιο.


Ακολούθησε το Συμβούλιο, όπου  ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Κόκκινη ομάδα, ψήφισε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο, κάτι που μάλλον δεν εξέπληξε κανένα, ούτε καν τον ίδιο τον τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα είπε πως μόνος του ζήτησε από δύο συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!