TV BITS

Survivor: Νέος αγώνας απόψε για την ασυλία και νέες εντάσεις ξεσπούν [βίντεο]

Σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης αγωνίζονται απόψε οι παίκτες του Survivor, στο δεύτερο αγώνισμα της εβδομάδας γι;α την ασυλία και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα. Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του Survivor, σήμερα Τρίτη 6/4, στις 22.00 στο ΣΙΓΜΑ.

Ποιοι έρχονται αποφασισμένοι για τη νίκη & ποιοι θα παρατήσουν τα όπλα;

Μετά τον εντυπωσιακό και ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο αγώνα ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε στο τρέιλερ τον Αλέξη Παππά να ξεσπά κατά του Ηλία Μπόγδανου και του Τζέιμς Καφετζή, λέγοντας: «Αυτοί οι δυο εγκέφαλοι να μοιράζονται απόψεις, είναι απαγορευτικό»!

Σύμφωνα με το τρέιλερ, ο Ντάφι και ο Αλέξης Παππάς, μιλούν για τον Ηλία Μπόγδανο, λέγοντας ότι αμφισβητούν αν θα αγωνιστεί για την ομάδα ή όχι.

Ο ίδιος επειδή έχει το τοτέμ ασυλίας και δεν κινδυνεύει μπορεί να θέλει να χάσει η ομάδα, για να βγουν και άλλοι υποψήφιοι και να αποχωρήσουν.

Μάλιστα και ο ίδιος φαίνεται στο βίντεο να λέει ξεκάθαρα ότι εκείνον τον συμφέρει να χάσει η ομάδα του και τη δεύτερη ασυλία.
Χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα επιλέξει να κάνει ο Ηλίας, βλέπουμε στο trailer οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνα της εβδομάδας
με έπαθλο την ασυλία και οι τόνοι ανεβαίνουν…

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Αλέξης σχολιάζει το πόσο κοντά έχουν έρθει ο James με τον Ηλία: «Αυτοί οι δυο εγκέφαλοι να μοιράζονται απόψεις, είναι απαγορευτικό»!, λέει χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!