TV BITS

Happy Traveller: O Ευτύχης και η Ηλέκτρα μας ταξιδεύουν στην ορεινή Αχαΐα

Το Σάββατο 10 Απριλίου στις 14:30, οι Happy Travellers ταξιδεύουν οδικώς εντός Ελλάδας και πηγαίνουν στην ορεινή Αχαΐα και στα Καλάβρυτα.

Μαθαίνουν την ιστορία της μαρτυρικής κωμόπολης, κάνουν βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο και επισκέπτονται το μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος αλλά και τον λόφο έξω από την πόλη, όπου γράφτηκε μία από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη συνέχεια, πηγαίνουν στην ιστορική μόνη της Αγίας Λαύρας και στο εντυπωσιακό μνημείο της επανάστασης του 1821.

 

Σε αυτό το ταξίδι, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις που ξετρελαίνουν, οδηγούν σε μοναδικά τοπία, φτάνουν σε έναν παραμυθένιο καταρράκτη, επισκέπτονται την εντυπωσιακή, σε φυσική ομορφιά, λίμνη Τσιβλού και ξεναγούνται στο εντυπωσιακό Αστεροσκοπείο του Χελμού.

Μια επίσκεψη στα Καλάβρυτα δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει βόλτα με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο αλλά και περπάτημα στο φαράγγι του Βουραϊκού, μια από τις κορυφαίες διαδρομές πεζοπορίας στην Ελλάδα.

HAPPY TRAVELLER στα Καλάβρυτα

Σάββατο 10 Απριλίου στις 14:30 στο ΣΙΓΜΑ

 

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!