GOSSIP

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως κάποτε είχε τσακωθεί με τον Τριαντάφυλλο

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε έναν άγνωστο καβγά που είχε με τον συνάδελφό του και νυν παίκτη του Survivor, τον Τριαντάφυλλο.

Ο Λευτέρης Πανταζής, μίλησε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα άγνωστο περισταστικό που συνέβη πριν από χρόνια με τον Τριαντάφυλλο, όταν οι δυο τους είχαν συνεργαστεί.

«Ο Τριαντάφυλλος, το αγόρι μου είναι πολύ καλός στο Survivor, το διαχειρίζεται πολύ καλά και νομίζω ότι πάει προς τον τελικό. Αυτό που βλέπετε είναι ο Τριαντάφυλλος. Όταν σε αγαπάει, σε αγαπάει. Όταν τσαντίζεται, τον βλέπεις τσαντισμένο. Όταν σε βρίζει, σε βρίζει. Όταν βλέπει κάμερα γίνεται γλυκός», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Και αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά που είχαν στην Αυστραλία: «Κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί του, στην Αυστραλία, όταν τον είχα εκεί. Ήταν στα πρώτα του βήματα, μετά ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη. Ήταν επιθετικός, αλλά ήταν μόλις 20 ετών και είχε κάνει το πρώτο του σουξέ και τον είχα στην Αυστραλία μαζί μου. Τσακωθήκαμε και μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και εκεί τελείωσε όλη η κατάσταση».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!