GOSSIP

Η 'Αννα Μαρία Βέλλη πέταξε αλλεπάλληλες... κακίες για τον Αλέξη Παππά

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εμφανίστηκε χθες η Άννα Μαρία Βέλλη και μετά την αποχώρησή της από το στούντιο μίλησε σχεδόν σε όλα τα κανάλια και στις δηλώσεις της πάντα φρόντιζε να ρίχνει... βέλη στον Αλέξη Παππά.

Έτσι χθες είδαμε την Άννα Μαρία να εισβάλλει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και η κουβέντα σχεδόν αμέσως στράφηκε στον Αλέξη Παππά.



Και σήμερα είδαμε αλλεπάλληλες νέες δηλώσεις.
 

Ο Αλέξης ΔΕΝ είναι ηθοποιός.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας στο δημοσιογράφο Αρτ είπε τα ακόλουθα: «Στο πάρτι της ένωσης θα έλεγα το “Έρωτά μου”. Φοράω ρούχα κατάλληλα για να μη φαίνεται η κοιλιά μου. Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών φαγητών και κατακράτησης. Φυσικά και έδειξα την κοιλιά μου. Για μένα αυτό είναι θαύμα. Δεν με έχω ξαναδεί τόσα κιλά. Έχασα περίπου οκτώ κιλά, αν έχανα κι άλλα, θα εξαϋλωνόμουν. Εγώ δεν έχω κάτι με την Ελευθερία, μπορεί να αισθάνεται ότι της έκανα επίθεση, ενώ προσπαθούσα άλλα πράγματα να της εξηγήσω. Γέλασα πάρα πολύ όταν είπε η Ελευθερία ότι τη μάτιασα. Όταν βγει η Ελευθερία να της πάρετε ένα μάτι από μένα. Βλέπω τώρα που έφυγα την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι. Δεν με στεναχώρησε που ο Τριαντάφυλλος με χαρακτήρισε κακιά. Η πιο χαρακτηριστική ατάκα είναι αυτή που είπε ο Νίκος ότι ο Αλέξης τη γυρνάει τη μπιφτέκα. Εγώ δεν τη γύρισα τη μπιφτέκα στο παιχνίδι. Είναι όλα καλά με τη σχέση μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που νοιάζεστε για την προσωπική μου ζωή. Μπήκα σε ένα παιχνίδι για αγωνιστικούς λόγους και βγήκα από το Power of Love. Ο Αλέξης Παππάς είναι ιντριγκαδόρος. Νομίζω ότι δεν είναι ηθοποιός, είναι μοντέλο. Μέσα στο Survivor ήταν καλός ηθοποιός».

«Δεν θα με φλέρταρε ο Αλέξης Παππάς δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες»

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και πάλι δεν μάσησε τα λόγια της για τα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης και ειδικά όσον αφορά στον Αλέξη Παππά.

Πρώτα απ΄όλα, ξεκαθάρισε πως με τον σύντροφό της είναι όλα καλά παρά τα όσα γράφτηκαν για «σύννεφα» στη σχέση τους εξαιτίας της στενής της φιλίας με τον Νίκο Μπάρτζη αλλά σίγουρα στενοχωρήθηκε από τον ντόρο που έγινε.

«Με τον σύντροφό μου είναι όλα καλά. Με στενοχώρησε ότι ζορίστηκαν οι άνθρωποι μου γιατί ήρθε πάνω τους ένα κύμα αναληθές και έπρεπε να διαχειριστούν καταστάσεις που εγώ δεν μπορούσα να είμαι εκεί» δήλωσε.

Περνώντας στην… «συμπάθειά» της, τον Αλέξη Παππά, τόνισε πως δεν παίρνει πίσω τίποτα από όσα του έχει προσάψει, όπως δηλαδή ότι είναι μισογύνης, και είπε πως δεδομένου ότι δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες σίγουρα δεν είναι από εκείνες που θα φλέρταρε ποτέ.

«Δεν θα με φλέρταρε ο Αλέξης Παππάς δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες» ήταν τα λόγια της.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!