GOSSIP

"Έκραξαν" την Άννα Μαρία Βέλλη πως "έσπασε" την καραντίνα - Τι απαντά η ίδια

Μια ατάκα που ακούστηκε να λέει ο Νίκος Μπάρτζης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στάθηκε η αφορμή πολλοί να σπεύσουν να... κράξουν την Άννα Μαρία Βέλλη, πως δεν σέβεται τα απαγορευτικά μέτρα που συνεχίζουν να ισχύουν, λόγω πανδημίας, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να επικοινωνεί μέσω sms με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, Κωνσταντίνο, ο οποίος του αποκάλυψε ότι τους επισκέφτηκε στο χωριό τους στην Κόρινθο η Άννα Μαρία Βέλλη.


Θυμίζουμε πως όσο η Άννα Μαρία ήταν στο Survivor,  ο Νίκος Μπάρτζης της μιλούσε για το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο που φτιάχνει η μητέρα του και ο παίκτης του Survivor κατάλαβε πως η youtuber επισκέφτηκε το σπίτι του για να το δοκιμάσει.


Ωστόσο, το σπίτι του Νίκου Μπάρτζη βρίσκεται στην Κόρινθο και στην Ελλάδα ακόμα απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.


Έτσι πολλοί έκραξαν την Άννα Μαρία, πως έσπασε την καραντίνα.


Ωστόσο η ίδια έσπευσε να δώσει εξηγήσεις με ένα story.


«Όχι δεν πήγα Κόρινθο, είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε “κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο”. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς. Αν και τώρα το λιγουρεύτηκα», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη 




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!