GOSSIP

Χώρισε τελικά η Jennifer Lopez - Μια γυναίκα οδήγησε στη διάλυση του αρραβώνα της;

Λίγες εβδομάδες, μετά τη διάψευση της φήμης πως χώρισε, η pop star Jennifer Lopez και ο διάσημος αθλητής του μπέιζμπολ Alex Rodriguez ανακοίνωσαν τελικά χθες επίσημα το χωρισμό τους και τη διάλυση του αρραβώνα τους. Τί συνέβη;

Συγκεκριμένα, πριν από ένα μήνα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως το διάσημο ζευγάρι που ήταν μαζί σχεδόν 4 χρόνια και αρραβωνιασμένο για δύο χρόνια, χώρισε.


Τότε η Lopez ήταν στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της και ο 45χρονος Alex, έσπευσε να συναντήσει την 51χρονη σταρ και διέψευσαν τις φήμες με κοινές πόζες τους στα social media.


Ωστόσο τελικά ο χωρισμός ήρθε και σύμφωνα με πηγές από το φιλικό κύκλο του Alex, δεν υπήρξε κάποιο τρίτο πρόσωπο που οδήγησε σε αυτόν το χωρισμό, παρά τα όσα γράφονται στον Τύπο.


Όμως, πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η στενή σχέση του Alex με την 30χρονη Madison LeCroy που εμφανίζεται σε γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτι, ήταν αυτή που προκάλεσε το χωρισμό, αφού οι τηλεθεατές του ριάλιτι την είδαν να μιλά στο FaceTime με ένα διάσημο αθλητή που αποδείχτηκε πως είναι ο Alex Rodriguez.

 


Από την άλλη,  η ίδια, η Madisson όταν πριν λίγες ώρες έμαθε για το χωρισμό του ζεύγους, δήλωσε στην Page Six "Εύχομαι και στους δυο ό,τι καλύτερο", ενώ φίλοι του Alex επιμένουν πως ο αθλητής ούτε καν γνωρίζει αυτή τη γυναίκα.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!