GOSSIP

Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, συνελήφθη και πάλι καθώς ήταν ένας από τους θαμώνες σε χαρτοπαικτική λέσχη που εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές να λειτουργεί παράνομα.

Χθες έγινε γνωστό, πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) έκανε έφοδο σε χαρτοπαικτική λέσχη που λειτουργούσε παράνομα στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα.


Στην επιχείρηση, λέγεται πως συμμετείχαν και άντρες της Ασφάλειας Αττικής και πως έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής. 


Και η Espresso, αναφέρει πως ο τραγουδιστής είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος θυμίζουμε πως πρόσφατα είχε μια ανάλογη περιπέτεια όταν είχε εντοπιστεί σε λέσχη με "φρουτάκια" στην Κυψέλη.

Θυμίζουμε πως το συμβάν στην Κυψέλη συνέβη τον περασμένο Μάρτιο και τότε ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη σύλληψή του είχε μιλήσει  στο Secret και είχε πει μεταξύ άλλων: "Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS". Παράλληλα απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του είχε πει: "γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!