GOSSIP

Λένε πως ο Κάρολος "έστησε" την on camera "συμφιλίωση" των William και Harry

O πρίγκιπας Harry συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων στην πρόσφατη κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου αφού φάνηκε να επανασυνδέθηκε με τον αδελφό του William και μάλιστα λέγεται πως θα παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αρκετές μέρες ακόμη.

Ο Harry, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την κηδεία του παππού του, αφού ο ίδιος ποτέ δεν είχε κρύψει το πόσο τον λάτρευε.


Όμως η επιστροφή του στην Αγγλία για την κηδεία, έγινε χωρίς τη σύζυγό του Meghan Markle (η οποία είναι και πάλι έγκυος) και στον απόηχο του σάλου που είχε προκαλέσει η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη των Meghan & Harry στην Oprah.


Αλλά στην κηδεία, φάνηκε πως μάλλον σταδιακά οι σχέσεις του Harry με την οικογένειά του βελτιώνονται αφού τον είδαμε να αποχωρεί από την κηδεία παρέα με τον αδελφό του William και την Kate Middleton.


Βέβαια σήμερα η Daily Mail, αναφέρει πως αυτό μάλλον δεν έγινε καθόλου τυχαία, αφού ο Κάρολος, έκανε σήμα να αποχωρήσουν οι λιμουζίνες και έτσι όλοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν πίσω του και όλοι είδαν τους William, Kate και Harry να περπατούν μαζί.


Το άρθρο σχολιάζει πως αυτή η κίνηση του Καρόλου, δείχνει πως ο ίδιος πλέον αναλαμβάνει το ρόλο του πατριάρχη στην οικογένεια μετά το θάνατο του πατέρα του και καθώς πολλοί θέλουν η βασίλισσα σύντομα να ανακοινώνει επίσημα τη διαδοχή του στο θρόνο.


Ο ίδιος ο Κάρολος μάλλον είναι αποφασισμένος να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον Harry.


Παράλληλα άλλο άρθρο αναφέρει πως ο Harry σκοπεύει να παρατείνει την επίσκεψή του στην Αγγλία και δεν θα βιαστεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στη σύζυγό του, αφού θέλει να είναι μαζί με τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, στα 95α γενέθλιά της, τα οποία είναι την ερχόμενη Τετάρτη 21 Απριλίου και έτσι θα περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!