GOSSIP

Η Χάρις Αλεξίου ετοιμάζεται να εμφανιστεί ως ηθοποιός στην τηλεόραση

Τον περασμένο Ιούνιο, η 70χρονη πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου, ανακοίνωσε πως σταματά την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά όλα δείχνουν πως οι φαν της "Χαρούλας" θα την απολαμβάνουν πλέον στην τηλεόραση ως ηθοποιό.

Τον Ιούνιο του 2020 η Χαρούλα, είχε πει σε ραδιοφωνική συνέντευξή της: «Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά», ανακοινώνοντας ουσιαστικά το τέλος της πολυετούς καριέρας της στο τραγούδι.


Η Χάρις Αλεξίου όμως, στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το θέατρο και τώρα θα τη δούμε σύντομα στην τηλεόραση, αφού λέγεται πως συνεργάζεται με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και θα έχει ένα ρόλο στη νέα τηλεοπτική σειρά του γνωστού ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου, που ο ίδιος ετοιμάζει για το Mega.


 

Μάλιστα το protothema.gr αναφέρει πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ρόλος της θα είναι κανονικός, πλήρης και δεν θα κάνει εμφάνιση γκεστ στη νέα σειρά. Μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη.


Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια έκανε απόπειρες υποκριτικής αλλά στο θεατρικό σανίδι με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο».



Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν 2017-8 η Χάρις Αλεξίου εμφανιζόταν -και δη σε πρωταγωνιστικό ρόλο- στην «Οπερέτα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. 

Η νέα σειρά θα γυριστεί στους Παξούς, ένα μέρος που λατρεύει ο Χριστόφορος και στο οποίο η οικογένειά του διατηρεί και επιχείρηση εστίασης και ο ίδιος στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ανέβασε πλάνα από την παραλία των Παξών γράφοντας όλο νόημα: «Σαν σκηνικό λίγο πριν το γύρισμα...» 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!