TV BITS

Survivor: Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα με κάτι που έκανε η ομάδα της

Οι Κόκκινοι χθες ηττήθηκαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, αλλά πριν καν γίνει το αγώνισμα, στην Μπλε ομάδα, οι... στρατηγικές είχαν φουντώσει, αλλά μια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα.

Και μπορεί τελικά υποψήφιοι για αποχώρηση να είναι τρεις παίκτες της Κόκκκινης ομάδας (Τριαντάφυλλος, Γιώργος και Αλέξης), αλλά πριν γίνει το χθεσινό αγώνισμα, ο James Καφετζής από την Μπλε ομάδα, είπε στους συμπαίκτες του το... σχέδιό του, για να βγάλει στον ντάκο τον Αλέξη Παππά. 

Έτσι τους είπε, πως αν χάσουν (που τελικά δεν έχασαν) δεν θα διεκδικήσει την ατομική ασυλία γιατί θέλει να ψηφιστεί ο ίδιος (αφού είχε αποδεχτεί τη σχετική πρόταση - πρόκληση του Παππά), μιας και θεωρούν ότι ο Σάκης Κατσούλης θα ψηφίσει τον Αλέξη Παππά λόγω μειωμένης αγωνιστικότητας. Οι υπόλοιποι συμφώνησαν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στις εντάσεις κι ότι είναι σωστό το σκεπτικό του στην προκειμένη φάση.

Ωστόσο όλοι φρόντισαν να μην πουν τίποτα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού θεωρούσαν πως η συμπαίκτριά τους, θα... μαρτυρούσε τα πλάνα τους σε έναν αντίπαλο και συγκεκριμένα στον Σάκη Κατσούλη, που τυγχάνει να είναι και πρώην σύντροφός της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Μαριαλένα να νώσει απομονωμένη μέσα στην ομάδα της και να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!