GOSSIP

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε για το φλερτ της με τον Σάκη Κατσούλη

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, αποκαλύφθηκε πως όχι μόνο είχε ένα φλερτ με τον παίκτη του Survivor Σάκη Κατσούλη, αλλά και πως η ίδια, ήταν πολύ κοντά στο να συμμετέχει ως παίκτρια στο φετινό Survivor, αλλά "ναυάγησαν" οι συζητήσεις της με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Καλύτερα!», λέει σήμερα στην «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια, η Μαρία Καρλάκη. «Το τελευταίο διάστημα με έχει κουράσει το τόσο πολύ reality που περιέχει αυτό το -κατά τ’ άλλα αγωνιστικό- πρόγραμμα. Όταν το παρακολουθώ, λέω ευτυχώς που δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και δεν πήγα» εξηγεί.

Σε ερώτηση σε ποια ομάδα θα της άρεσε να διαγωνιζόταν σε περίπτωση που είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, απαντά αφοπλιστικά: «Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε στους Μπλε, ούτε στους Κόκκινους. Καλύτερα να ήμουν σε μια τρίτη ομάδα, με άλλους παίκτες. Αν έπρεπε να επιλέξω παρ’ όλα αυτά θα επέλεγα να είμαι σε μια ομάδα παίκτες που να ξέρουν να κερδίζουν για να μπορώ να τρώω», σημειώνει η Μαρία Καρλάκη.

Ήταν πριν λίγες εβδομάδες όταν η Μαρία Καρλάκη δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως είχε παλιότερα ένα αθώο φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη, τον παίκτη μπήκε στο φετινό Survivor μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία είχε μια σύντομη σχέση στο παρελθόν και βρήκε εκεί την πρώην σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η δήλωση της ανακυκλώθηκε από άλλες  εκπομπές και διάφορες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να διογκωθεί και το όλο πράγμα κάπως μπλέχτηκε, προκαλώντας τη δυσφορία της.

«Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Απλώς ήμασταν στην αρχή μιας γλυκιάς γνωριμίας. Είχε έρθει στην παρουσίαση του τραγουδιού μου, του "Γιαρέμ", υπήρξε ένα φλερτ αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί ήμουν "κολλημένη" με τον πρώην μου», δηλώνει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!