GOSSIP

H Caitlyn Jenner είναι πλέον υποψήφια για κυβερνήτρια της Καλιφόρνια

Μετά τον πρώην σύζυγο της Kim Kardashian, τον ράπερ Kanye West, που είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, ένα ακόμη μέλος της διάσημης οικογένειας του ριάλιτι KUWTK αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για κυβερνήτρια της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Ο λόγος για την 71χρονη Caityn Jenner, που έγινε αρχικά διάσημη σε όλο τον κόσμο ως ο χρυσός Ολυμπιονίκης Bruce Jenner, είναι ο βιολογικός πατέρας του top model Kendall Jenner και της Kylie Jenner (αλλά και 4 ακόμη παιδιών που έχει αποκτήσει από 3 συνολικά γάμους) και το 2015 ανακοίνωσε επίσημα την αλλαγή φύλου και έγινε η Caitlyn.

Tην είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram, στο οποίο γράφει πως «Είμαι μέσα! Αξίζει να αγωνιστώ για την Καλιφόρνια». Όπως αναφέρει το protothema.gr η Caitlyn συνεργάζεται με την Κάρολιν Ρεν, που ασχολείται με τη συγκέντρωση χρημάτων για προεκλογικές εκστρατείες του ρεπουμπλικανικού κόμματος, και θα λάβει μέρος στις επερχόμενες έκτακτες εκλογές εναντίον του σημερινού κυβερνήτη, Γκάβιν Νιούσαμ. Η Μάγκι Χάμπερμαν των Times της Νέας Υόρκης την προηγούμενη Τετάρτη είχε δηλώσει ότι ο πρώην υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, Μπραντ Πάρσκεϊλ, συμβουλεύει την Τζένερ για τον σχηματισμό της ομάδας της.

Οι έκτακτες εκλογές προέκυψαν εξαιτίας των αντιστάσεων των Ρεπουμπλικάνων στο κλείσιμο των επιχειρήσεων που επέβαλε ο Νιούσαμ εξαιτίας του κοροναϊού, αλλά και στις φορολογικές και μεταναστευτικές πολιτικές του. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μια διασημότητα, όπως η Τζένερ, ενδέχεται να καταφέρει να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Στις έκτακτες εκλογές για την απομάκρυνση του Γκρέι Ντέιβις, τέως κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ήταν ο ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που κατάφερε να τον αντικαταστήσει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!