GOSSIP

Οι λόγοι που έγινε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη στη ΓΑΔΑ

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, έγινε η προσαγωγή στη ΓΑΔΑ, του 35χρονου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Μαζί του έγινε η προσαγωγή και δύο ακόμη ατόμων που ερευνώνται από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας. Τί όμως ερευνούν οι Αρχές και γιατί έγιναν αυτές οι προσαγωγές;
 

Σύμφωνα με το protothema.gr οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών, αναζητούν μέσα από τηλεφωνικές συνομιλίες, διαδικτυακές κινήσεις και επαφές, να βρουν την άκρη του νήματος μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και δυο ατόμων με ποινικό παρελθόν για να φωτίσουν δύο υποθέσεις που έχουν κοινό παρονομαστή: Το καλάσνικοφ που στις 17 Απριλίου πυροβόλησε εννέα φορές κατά του σπιτιού του παρουσιαστή και λίγες ώρες νωρίτερα το ξημέρωμα της 16ης Απριλίου από το ίδιο όπλο δέχθηκαν τρεις σφαίρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οδό Θησέως στην Νέα Ερυθραία που πήγαν να ελέγξουν μια περίεργη μηχανή.

Οι τρεις άνδρες προσήχθησαν από χθες στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται προκειμένου να δουν αν έχουν κάποια ανάμειξη στα δύο παραπάνω γεγονότα. Σημειώνεται ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο και οι καταγγελίες του δημοσιογράφου εκδότη Κώστα Βαξεβάνη που είχαν ως αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, ενώ όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αυξήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας για τον Κώστα Βαξεβάνη.

Οι αναλυτές του Εκβιαστών, προσπαθούν μέσα από τις καταθέσεις των προσαχθέντων αλλά και το υλικό που έχουν μαζέψει από την έφοδο – παρουσία εισαγγελέα – που έκαναν στο σπίτι και το γραφείο του Φουρθιώτη να φωτίσουν τη μυστηριώδη ιστορία εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο μιας σκηνοθετημένης επίθεσης με συγκεκριμένα κίνητρα. Από το σπίτι του Φουρθιώτη κατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός ο οποίος γίνεται φύλλο και φτερό στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να την αναζήτηση στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!