TV BITS

Survivor: Η Μαριαλένα ξεσπάθωσε κατά του James [βίντεο]

Καθώς οδεύουμε σιγά σιγά, προς το φινάλε της φετινής σεζόν του Survivor, αρχίζουμε να βλέπουμε να... βγαίνουν τα μαχαίρια, ακόμα και ανάμεσα στους συμπαίκτες μιας ομάδας, αφού σύντομα το Survivor θα γίνει ατομικό.

Και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να... απασφαλίζει και να μιλά με πολύ σκληρή γλώσσα για τον συμπαίκτη της στη Μπλε ομάδα, τον James Καφετζή, ο οποίος τελικά χθες αναδείχτηκε και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.


Πριν όμως καν γίνει το αγώνισμα και ηττηθούν οι Μπλε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε για τις κινήσεις του James στο παιχνίδι: «Το τελευταίο διάστημα ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό αλλά έχει κάνει πολλά λάθη κατά το παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εναντίον ατόμων εδώ μέσα κι η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός, έχει έπαρση. Στην αρχή του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά ενώ τώρα έχει πάρει κάποια μηνύματα. Έτσι είναι ο James.

Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι ότι ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Νίκο. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται ένα καλό και γνήσιο παιδί αλλά τον χρησιμοποιεί για να μένει κι άλλες εβδομάδες εδώ… Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!