GOSSIP

Ο Σάββας Πούμπουρας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για κάτι που είπε [βίντεο]

Μετά το σάλο και τα οργισμένα σχόλια που προκάλεσε μια ανάρτησή του παρουσιαστή στα social media, o Σάββας Πούμπουρας, έσπευσε χθες Τρίτη, να απολογηθεί και να πει πως διέγραψε το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πριν από λίγες μέρες, με αφορμή τις Ημέρες Καριέρας, ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε για την εργασία.

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά.

Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία.

Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;».

Τα λόγια του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις με το όνομά του να γίνεται trend στο Twitter με εξοργισμένα μηνύματα εναντίον του.

Το βράδυ της Τρίτης, ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση προς όσα άκουσε τις τελευταίες ημέρες και ζήτησε ένα μεγάλο «συγγνώμη» από όσους έθιξε άθελά του, όπως τόνισε.

«Φίλοι μου,  γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εκδοχή σχετικά με ένα βίντεο που ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θέλω να σας μιλήσω για το “γιατί” της δικής μου προσπάθειας και γιατί θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν εργασία. Το “γιατί” ξεκινά από τη δίκη μου προσπάθεια σε μικρή ηλικία να βρω εργασία και να δω αν έκανα κάτι παραπάνω αν θα μπορούσα να οδηγηθώ σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

Το “γιατί” μου έχει να κάνει με τα δικά μου βιώματα, δυσκολίες και αυτά μοιράζομαι.  και αν μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο θα είμαι διπλά χαρούμενος. Η πρόθεσή μου είναι ανιδιοτελής και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου για να βοηθώ όπως μπορώ. Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα που δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έθιξα άθελα μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και ξεκαθαρίζει:

«Αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο οι οποίοι χρειάζονται εμπειρία αυτό μπορούν να το πετύχουν από μία πρακτική αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα ήθελα να συσχετιστεί με εργασία χωρίς πληρωμή. Κατέβασα το βίντεο γιατί ένιωσα ότι δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Θα το επαναφέρω όμως για να το δείτε όλο αυτούσιο και όχι αποσπασματικά για να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσής μου τώρα που έχετε και τη δική μου απάντηση».

«Μετά από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου, πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα, το να λέω αυτό που έχω στην καρδιά μου και την αλήθεια μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!