GOSSIP

Η Τούνη ξετρελάθηκε με αυτό το μαγευτικό μέρος που τώρα "ανακάλυψε"

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη, όντας μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες στα social media, συνηθίζει να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά τώρα δήλωσε μαγεμένη με την ομορφιά ενός τόπου που βρίσκεται πολύ κοντά στην πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα τον ανακάλυψε η ίδια.

Η Ιωάννα βρέθηκε στις Πηγές Λούρου και συγκεκριμένα στην υπέροχη λίμνη που σχηματίζουν οι πηγές του ποταμού Λούρου κοντά στα Ιωάννινα.


Πρόκειται για μια άγνωστη σε πολλούς περιοχή, που πολλοί την αποκαλούν "Γαλάζια Λίμνη" της Ελλάδος και βρίσκεται κοντά στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Πατρών στο Τέροβο Ιωαννίνων.


Η Ιωάννα βρέθηκε εκεί και πόζαρε με το μπικίνι της και ένα κατακόκκινο λουλούδι στα μαλλιά της και έγραψε στο Instagram: «Και όμως δεν είμαι στο #Bali ... είμαι λίγα λεπτά έξω από τα Ιωάννινα! Εγώ γιατί δεν ήξερα τόσα χρόνια ότι έχουμε τόσο μαγικά locations στην Ελλάδα ρε παιδιά; ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ & ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΩ! Έχω σοκαριστεί αλήθεια... Πέρασα τέλεια τις τελευταίες μέρες στο «mini trip» Ηπείρου και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα 
Εσείς ξέρατε ότι έχουμε τέτοια μέρη?!
Πείτε μου που αλλού να πάω »


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!