GOSSIP

H Kim Kardashian εμπλέκεται σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας [εικόνα]

Σε σοβαρούς νομικούς μπελάδες έχουν εμπλακεί η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West με τον οποίο ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο, καθώς δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως και οι δυο κατηγορούνται πως αγόρασαν αντικείμενο που είχαν στην κατοχή τους αρχαιοκάπηλοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν πέντε χρόνια, το 2016 η γνωστή τηλεπερσόνα και ο πρώην σύζυγός της ανακαίνισαν την έπαυλή τους στο Λος Άντζελες. Την ίδια ακριβώς περίοδο τελωνιακοί εντόπισαν ένα ύποπτο φορτίο βάρους 5 τόνων και αξίας 750.000 δολαρίων, που προοριζόταν για τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Στο εσωτερικό του βρέθηκαν μοντέρνα έπιπλα, αλλά και 40 αρχαιότητες, ανάμεσά τους και ένα άγαλμα, που φέρει τον τίτλο “Θραύσμα της Αθηνάς της Σάμου του Μύρωνα”.

Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για ένα αρχαίο ρωμαϊκό γλυπτό, που εμπειρογνώμονες από τη Ρώμη κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είχε κλαπεί και μεταφερθεί λαθραία από την Ιταλία.

 

Τώρα το ιταλικό κράτος κατέθεσε επίσημο αίτημα στις δικαστικές Αρχές του Λος Άντζελες και απαιτεί τον επαναπατρισμό του αγάλματος, το οποίο θεωρείται πως βγήκε παράνομα από τη χώρα από αρχαιοκάπηλους.


H  Kim αρνείται τα πάντα


Επίσημος εκπρόσωπος της Kim Kardashian έσπευσε να πει τα ακόλουθα μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης: «Η Kim δεν αγόρασε ποτέ το έργο και αυτή είναι η πρώτη φορά που πληροφορείται την ύπαρξή του. Πιστεύουμε ότι κάποιος το αγόρασε χρησιμοποιώντας το όνομα της χωρίς να δώσει την έγκρισή της»
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!