GOSSIP

Οι Meghan & Harry δημοσίευσαν μια άγνωστη φωτογραφία του γιου τους Archie

Από τη στιγμή που μετακόμισαν στις ΗΠΑ, οι Meghan & Harry, έχουν κάνει τα πάντα, ώστε να κρατήσουν το γιο τους Archie, μακριά από τους παπαράτσι και τις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά με αφορμή τα χθεσινά δεύτερα γενέθλιά του μικρού rchie Harrison Mountbatten-Windsor, το ζευγάρι έκανε μια εξαίρεση και έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του γιου τους.

Θυμίζουμε πως η Meghan Markle είναι και πάλι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι και η ίδια και ο σύζυγός της είναι πανευτυχής.


Χθες το ζευγάρι γιόρτασε και τα γενέθλια του Archie και για την περίσταση έδωσαν στη δημοσιότητα μια άγνωστη φωτογραφία του μικρού όπου βλέπουμε μόνο την πλάτη του, με το παιδί να παίζει χαρούμενο με μπαλόνια, ενώ βρίσκεται μέσα στη φύση.


Μάλιστα οι Meghan & Harry επέλεξαν να αναρτήσουν αυτή τη φωτογραφία στο επίσημο site του Archewell, του νέου φιλανθρωπικού οργανισμού που δημιούργησαν μετά την αποχώρησή τους από την Αγγλία και το βρετανικό παλάτι.


Έτσι με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, το ζευγάρι ζήτησε από όλους να κάνουν δωρεές στο Gavi για να ενισχύσουν τις προσπάθειες πρόσβασης στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού ανθρώπων από όλο τον κόσμο.


«Δεν θα συνέλθουμε ποτέ πλήρως από την πανδημία, αν δεν εμβολιαστούν όλοι» γράφουν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή που συνόδευε τη φωτογραφία του γιου τους και ζήτησαν από όλους να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να φτάσουν τα εμβόλια ακόμα και στις πιο "ευάλωτες" περιοχές του κόσμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!